Binnen de setting van Endocard kan je tevens terecht voor inspanningsproeven (incl. sportadvies), sportadvies (zonder inspanningstest), en trainingsschema’s.

Wij richten ons op sportbeoefenaars (mensen die willen bewegen) van alle niveau’s – van ‘van plan om eraan te beginnen’ tot ‘doorwinterd’ – en met alle mogelijke doelstellingen – van ‘willen vermageren’ tot ‘de eerste willen zijn’. De mensen die we zien zijn niet allemaal ‘gezond’ op het moment dat we ze zien, maar ze willen allemaal gezonder worden door meer te gaan bewegen of ‘gerichter’ te gaan trainen.

Uiteindelijk komt het erop neer dat (bijna) élke sportbeoefenaar (m/v) wil vermageren (gezondheid) én zijn grenzen wil verleggen (prestaties), maar meestal staat het ene wat meer op de voorgrond dan het andere.

Bedoeling is om iedereen met vragen aangaande lichaamsbeweging, sportbeoefening en trainingsaanpak (met het oog op gezondheid en/of prestaties) te adviseren.

Meer info over inspanningsproeven, sportadvies en trainingsschema’s – visie, aanpak, tarieven – vind je op de website van Back to B.A.S.I.C.S. in Sports.

Gelieve bij een afspraak uw SIS-kaart en een klevertje van de mutualiteit mee te brengen.
In geval van afspraak bij Dr. Vermylen ook best sportieve kledij.


© 2023 · Geldenaaksevest 78 - 3000 Leuven · T: 016 22 44 14